Caz unic în istoria României! Acest bărbat a fost arestat după ce și-a violat fiul. Asta nu e nimic : cine este, de fapt, MAMA…

371

O dramă îngrozitoare s-a petrecut într-o familie din Dâmbovița. Deși pare de necrezut, nu este vorba de un film, ci de realitatea scandaloasă. Un bărbat a întreținut relații cu sora lui mai mult timp. Din idila interzisă a rezultat un copil. Băiețelul celor doi a devenit victima propriului tată. Bărbatul și-ar fi violat fiul.

Potrivit anchetei IPJ Dâmbovița: „în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el. Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în anul 2014, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa ( mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară”.

Rezultatele expertizei au fost șocante. Sora bărbatului era chiar mama copilului. „Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Național de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”.(VIDEO , mai jos …)

loading...

CAZ ÎNGROZITOR LA PUCIOASA!UN BĂRBAT ESTE ACUZAT CĂ ȘI-A VIOLAT PROPRIUL COPIL, FĂCUT CU SORA SA!

Publicată de MDI TV pe Miercuri, 10 Octombrie 2018

Bărbatul acuzat de viol a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă. (Foto: captură MDITV)

loading...