CAZ SOCANT într-o şcoală din Romania!Un elev de clasa a V-a şi-a obligat un coleg să întreţină relaţii sexuale orale.Colegii lor au stat şi au privit oripilaţi

5629

Un elev din judeţul Hunedoara a fost acuzat că şi-a molestat colegul de doar 12 ani la şcoală, în timpul recreaţiei. Colegii agresorului au povestit scena la care au asistat îngroziţi.

La Şcoala Dr. Aurel Vlad din Orăștie, procurorii s-au confruntat cu un caz terifiant. Un elev de clasa a V-a şi-a obligat un coleg să întreţină relaţii sexuale orale în timpul recreaţiei, iar în tot acest timp, colegii săi au stat şi au privit oripilaţi.

Aceştia povestesc cum agresorul şi-a dat pantalonii jos l-a supus pe colegul său la perversiuni. Potrivit mărturiilor a doi colegi care au fost de faţă la scenele petrecute, agresorul i-a cerut victimei să îi facă sex oral, iar în urma scenelor petrecute, copilul agresat a vomitat, relatează Adevărul.

Loading...

„S-a dispus clasarea cauzei în dosarul de corupţie sexuală, întrucât minorii, cu vârste sub 14 ani, nu răspundeau penal. A fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, în vederea luării măsurilor legale, pentru că reprezentanţii instituţiei menţionate sunt competenţi în această cauză”, a declarat, pentru adevarul.ro,  prim-procurorul Anca Sîrb, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie, citează Special Arad.

Incidentul înfiorător s-a petrecut pe 4 februarie 2016. Dosarul a fost clasat din cauza vârstei agresorului.

„În data de 4 februarie 2016, cu o zi înainte de vacanţa intersemestrială din luna februarie 2016, intrând în clasa mea, de la Şcoala Gimnazială Dr. Aurel Vlad, din Orăştie, în pauza mare, de la ora 11:00, l-am văzut pe colegul meu M., cum îi făcea sex oral altui coleg de-al nostru, P., împotriva voinţei lui şi prin ameninţare, în urma acestui act P. vomitând. De faţă au mai asistat ca martori colegi (n.r. trei băieţi şi cinci fete)”, se arată în declaraţiile aproape similare a doi elevi care au asistat la agresiune.

Loading...