CAZ SOCANT in Romania ! Un barbat din Neamt a ajuns in COMA dupa ce a baut un cocktail

533

Un barbat, in varsta de 41 de ani, din judetul Neamt, a fost adus in stare foarte grava la Spitalul C.I.Parhon din Iasi, dupa ce a baut un cocktail oferit de o femeie.

Barbatul a declarat medicilor de la Spitatul C.I. Parhon ca o femeie l-a servit cu o bautura care semana cu un cocktail.

Imediat dupa ce a baut substanta, nemteanul a inceput sa se simta rau, el fiind dus la Spitalul din Piatra Neamt unde dupa doua zile de tratament a intrat in coma.

„Din cauza substantei ingerate, pacientul a dezvoltat insuficienta renala acuta si insuficienta hepatica acuta, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului Parhon. Aici a fost supus unor sedinte de hemodializa. Evolutia pacientului este extraordinar de buna, a inceput sa isi revina. Speram ca in cateva zile functia rinichiului sa fie reluata complet si sa-l externam”, a declarat pentru dr. Ionut Nistor, purtatorul de cuvant al Spitalului C.I.Parhon, conform Agerpres.

loading...

Medicii au suspectat ca barbatul a fost intoxicat cu antigel, fapt infirmat de examenul toxicologic.

„Acest caz de intoxicatie acuta este un semnal de alarma. Trebuie sa fim atenti ce fel de bauturi consumam si de unde consumam pentru ca se poate ajunge la stari foarte grave”, a mai spus dr Nistor.

loading...