Caz şocant in Romania! Două adolescente, violate în mod repetat de tatăl lor, timp de trei ani

1284

Un bărbat de 40 ani din comuna Păstrăveni, judeţul Neamţ, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-a violat cele două fete în mod repetat, timp de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, tatăl îşi ducea cu maşina, pe rând, cele două fiice (acum în vârstă de 16, respectiv 15 ani) într-o casă nelocuită pe care o primise moştenire. Acolo, copilele au avut parte de clipe de coşmar, fiind abuzate periodic  în ultimii trei ani de către propriul tată, informează ziartarguneamt.ro.

Se pare că mama nu ştia nimic despre ce se întâmpla de fapt în familia lor. După ce bărbatul şi fiica cea mare au plecat în Irlanda, fata cea mică a povestit asistenţilor sociali toată grozăvia.

loading...

Revenit în ţară, bărbatul a fost reţinut de Poliţie pe 11 ianuarie, iar Judecătoria Târgu Neamţ a dispus arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile.

”Având în vedere că în acest moment tatăl a fost arestat şi ţinând cont de faptul că ar putea primi o pedeapsă privativă de libertate, adolescenta de 15 ani, aflată acum în ţară, poate rămâne în familie cu suportul adecvat al mamei şi al rudelor materne. În situaţia în care tatăl va reveni în familie, luăm în calcul instituirea unei măsuri de protecţie. În oricare dintre situaţii, vom iniţia un proces de consiliere psihologică pentru adolescenta de 15 ani, dar şi pentru sora sa, dacă va reveni în ţară, destinat depăşirii situaţiei traumatice şi diminuării sentimentelor de învinovăţire care pot apărea în astfel de situaţii”, au precizat reprezentanţii DGASPC Neamţ.

loading...