Cât a costat „COTA DE ZÂNĂ” a Andreei Marin , la FESTIVALUL FAMILIEI? N-ai fi ghicit NICIODATA!…

887

Dacă acum un deceniu, Andreea Marin nu se poza decât maxim cu Ștefan Bănică și pe bani foarte mulți, în 2017, A.D., a ajuns să-și facă selfie cu Noghiu Bogdan  (doaaar?! – vai, fatoo!) pentru 2700 de euro + TVA. Aceasta este suma pe care și-a rupt-o din bugetul… de altfel foarte generos… Centrul Cultural Județean Arad pentru ca „Zâna Surprizelor” să presteze la Festivalul Familiei derulat în perioada 12 – 13 mai la Arad.

Potrivit criticarad.ro, informația provine din sursa primă și este oferită la 8 zile după adresarea întrebărilor în scris.

„1. Conferința doamnei Ambasador UNICEF Andreea Marin sustinută în cadrul evenimentului ,,Festivalul Familiei” a fost remunerată cu suma de 2.700 de euro + TVA, plata urmând a se efectua în lei, la cursul BNR din data emiterii facturii.

2. În ceea ce privește participarea domnului Virgil lanțu la evenimentul ,,Festivalul Familiei”, aceasta a fost un bonus din partea moderatorului, intrucât în aceeași zi acesta a participat în calitate de jurizant la Festivalul concurs interjudețean de interpretare a muzicii ușoare ,,Pop Star” 2017” – este răspunsul pe care Doru Sinaci, directorul CCJ Arad ni l-a trimis astăzi după-masă.

Momentul de scădere a cotei Andreei Marin survine concomitent cu creșterea cotei lui Noghiu Bogdan (ce om sănătos la cap s-ar fi gândit la asta… în ianuarie anul ăsta – nu mai departe?!) – și dincolo de libidoșenia în sine pe care evenimentul, cu pozele cu… familiștii Noghiu, Boghicevici și Marin cu tot, o exhală de se simte prin ecrane, informația ne-a produs… așa… o meditație de-a dreptul nihilist-transcendentală: oare peste 10 ani, când „doamna Ambasador UNICEF”, vorba lui Doru Sinaci, va ajunge la al 6-lea divorț, prestația sa la a X-a ediție va costa 270 de euro… după care 27 de euro… după care va trebui să dea ea bani din poșetă? Sau Noghiu Bogdan, ajuns până atunci, pe meritele sale absolut incontestabile, președinte al Consiliului Județean, nu va uita momentul în care „zâna” i-a ridicat cota de mascul-feroce, a făcut din penibil o artă și a exilat politica în beci – așa că va înființa un post de „zână permanentă”… cam cum e Ando acuma, sub Cionca?

Loading...
raspuns-marin

Despre „utilitatea publică” a unei astfel de cheltuieli… hai, mai bine să nu mai vorbim sincer, că suntem, totuși, într-un spațiu public…

noghiu-bogdanmarin5marin4marin3marin2andreea_marin1andreea_marin
Loading...