Carmen Dan a fost aspru criticată de designerul Iulia Albu:”Niciodată nu îţi arăţi decolteul în asemenea geometrii dacă nu ai o siluetă silfidă…”

501

România a preluat președinția Consiliului European, prilej cu care doamnele din Guvernul Dăncilă și-au etalat ținutele, care mai de care mai elegante la Ateneul Român, locația unde a avut loc lansarea oficială. Totuși unele dintre acestea s-au îmbrăcat inadecvat. Este și cazul ministrului MAI, Carmen Dan, care a fost aspru criticată de designerul Iulia Albu.

„Nu înţeleg cum cineva în postura lui Carmen Dan ar purta o ţinută, pe lângă faptul că e lipsită de orice fel de inspiraţie, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul. O ţinută care nu o avantajează absolut deloc. Cu siguranţă că ar fi putut să facă o altă alegere, iar coafura ar fi putut să fie mult mai reuşită decât această coafură – catalog salon Igiena 1980. Și cu siguranţă că doamna Carmen Dan îşi şi permite acest lucru.

Niciodată nu îţi arăţi decolteul în asemenea geometrii dacă nu ai o siluetă silfidă şi niciodată nu îţi arăţi doar jumătate din braţ în contextul în care braţele tale nu sunt tonifiate. Nu trebuie să ne prefacem că un om politic ar trebui să meargă de cinci ori pe săptămână la sală, să arate ca un manechin, însă nici nu putem cădea într-un penibil grotesc îmbrăcând ţinute ce ar „şade” mai bine pe o tarabă din Obor decât în Ateneul Român”, a spus Iulia Albu pentru Libertatea (Continuarea, mai jos …)

Loading...

Designerul a lăudat în schimb ţinuta Vioricăi Dăncilă, pe care a considerat-o impecabilă din punct de vedere al alegerii vestimentare. Corina Creţu s-a bucurat şi ea de critici constructive din parte Iuliei Albu.

„Corina Creţu a avut o apariţie decentă pentru plen, nu neapărat pentru Ateneu, dar bine că măcar nu a exagerat cu detaliile, pentru că este evident faptul că nu le stăpâneşte. Și ar putea fi corectă alegerea unei poşete roşii la o ţinută all black, gafa este însă evidentă, mai ales în contextul în care geanta nu este una de seară, iar ţinuta este una office. Aş putea plusa spunând că brăţara neagră, indiferent dacă ţine sau nu doliu după cineva, este complet nepotrivită în acest context, iar încălţămintea putea fi ceva mult mai interesant”, a mai spus fosta vedetă a Kanal D.

Loading...