Care sunt cele mai rele tipuri de femei de care trebuie sa te feresti

1577

Barbatii sunt departe de a fi perfecti. De fapt, pot fi imaturi, lenesi, lipsiti de sensibilitate ori nu stiu sa comunice, ca sa amintim numai cateva dintre defectele cele mai intalnite. Unii dintre ei au probleme si cu imaginea de sine. Insa si femeile au imperfectiunile lor – uneori diferite, altele asemenatoare cu cele ale barbatilor. Chiar daca nu este in regula generalizarea, cu atat mai mult pe sexe, exista anumite hibe comune de care ar trebui sa te feresti ca dracul de tamaie.

Si, totusi, oamenii se pot schimba odata cu trecerea timpului. Iar ocazional nu trebuie decat sa-i oferim unei persoane ocazia de a se maturiza, de a se dezvolta in cea mai buna varianta a sa.

Acestea fiind spuse, iata cele mai rele tipuri de femei cu care te-ai putea intalni.

Mincinoasa patologica

Initial, spune doar minciuni nevinonate, insa in curand barbatul incepe sa puna sub semnul intrebarii totul: de la meseria pe care spune ca o practica pana la cel de-al doilea prenume al ei. Iar intr-o relatie increderea este esentiala – cand stii ca nu poti avea incredere in partenera atunci este clar ca lucrurile vor degenera rapid.

Trisoarea

Unele dintre mincinoasele patologie duc totul la extrem – sunt lipsite de onestitate si in ceea ce priveste angajamentul lor intr-o relatie.

O greseala minora este un lucru – insa sa-ti inseli barbatul, ori sa accepti doua cereri in casatorie in acelasi timp, inseamna ca esti departe de ceea ce se numeste mireasa perfecta.

Angajamentul emotional cu altcineva

Angajamentul nu este doar fizic, ci si emotional. Si doar pentru ca ea nu este implicata fizic intr-o alta relatie nu inseamna ca inima ei nu se afla in alta parte. Daca femeia este clar si absolut obsedata de fostul, un coleg sau de oricine altcineva s-ar putea ca ea sa nu fie persoana potrivita pentru tine.

Narcisista

Loading...

Lumea se invarte in jurul narcisistei: fiecare activitate, eveniment sau intalnire este dictata de deciziile sale. Nu este interesata sa intalneasca familia ori prietenii iubitului sau, sa incerce ceva nou ori sa se implice in orice altceva in care participa si el. Doar un masochist ar putea ramane alaturi de o asemenea persoana.

Petrecareata

Este o diferenta intre femeia careia ii place sa se distreze si cea care sta in club pana la 6 dimineata, in fiecare seara. Poate ca ea se considera un spirit liber, insa asta nu are nimic de-a face cu cheltuirea si ultimului leu din salariu in cluburi. Este amuzant sa iesi cu o asemenea femeie insa, de cele mai multe ori, ea nu are niciun gand sa se aseze la casa ei.

Materialista

Fiecare femeie merita sa fie rasfatata din cand in cand si sa simta gustul luxului, insa atunci cand cadourile scumpe si cinele luate la cele mai exclusivite restaurante par a sta la baza dragostei ei, un barbat ar trebui sa-si caute iubirea in alta parte.

Agresiva

Abuzul de orice fel – fizic, verbal sau emotional – este un comportament inacceptabil intr-o relatie indiferent ca este generat de barbat sau de femeie. Insulta, umilirea ori folosirea partenerului pe post de sac de box sunt motive de divort.

„Politista”

Femeia care incearca sa controleze in totalitate viata unui barbat (sa afle mereu cu cine se intalneste acesta, sa dea „raportul” din 15 in 15 minute; sa-i spuna ce si cand sa manance) nu este cea mai potrivita companioana.

 Instabila

Este normal sa-ti sprijini jumatatea si sa o ajuti in momentele grele (pana la urma si asta face parte din dragoste), insa exista si persoane care nu sunt pregatite pentru o relatie. Daca o femeie are tulburari mentale ori emotionale serioase are nevoie imediat de ajutorul unui terapeut, nu al unui iubit.

Loading...