Care sunt cele mai mari secrete ale femeilor

1195

Iata care sunt lucrurile despre care barbatii nu vor sti niciodata adevarul:

652x450_131525-6-secrete-ale-femeilor-irezistibile-afla-cum-sa-fii-mereu-atragatoare

Sentimentele pe care le mai au fata de fostii iubiti

Femeile au tendinta de a minti atunci cand vine vorba despre fostii lor parteneri. De obicei, ii spun actualului putin cate putin despre fostul, pentru a-i testa reactia.

De multe ori, femeile isi folosesc fostii iubiti ca mijloc de a-l face gelos pe actualul.

Tratamentele de infrumusetare

Desi multe dintre noi petrecem ore la diverse saloane de infrumusetare, de la coafat, si tratamente anticelulita pana la epilat, nu discutam aceste detalii cu partenerii nostri. Ei trebuie sa fie multumiti cu faptul ca avem o piele fina, curata si proaspat epilata.

Domnii nu trebuie sa stie cu cate creme de dam pe fata si pe corp, ce masti ne punem pe cap si ca suferim la tratamente corporale.

Vor ca iubitii lor sa fie un pic gelosi

Loading...

Potrivit Fox News, femeile isi doresc ca partenerii lor sa fie un pic gelosi. Nu pana la violenta si obsesie, dar cat sa le dea senzatia ca le doresc cu ardoare, numai pentru ei.

Un partener care nu este gelos da senzatia de nepasare si asta este o mare jignire pentru o femeie.

Mimeaza orgasmul

Potrivit unui studiu realizat in 2010, redat de NBC, 80 % dintre femei mimeaza la un moment dat in viata lor orgasmul.

“Una din trei femei a recunoscut mimeaza orgasmul”, a fost concluzia unui sondaj realizat de catre un site de matrimoniale din America.

“O fac cu convingere, zgomotos si in asa fel incat sa nu para ca se prefac” – au concluzionat cei care au realizat studiul. Majoritatea cercetatorilor sustin ca principalul motiv pentru care femeile mimeaza orgasmul este acela de a-si multumi partenerul.

O patrime dintre femeile chestionate au sustinut ca mimeaza orgazmul pentru ca partenerii lor sa aiba o parere buna despre ei insisi si sa nu fie dezamagiti dupa raportul intim.

Il compara pe actualul iubit cu fostii

Lucrul asta se intampla la inceputul unei relatii si in timp scade in intensitate. Nu o fac cu rautate, ci poate pentru ca inca nu au trecut peste despartirea de el.

 

SURSA: perfecte.ro

Loading...