CAPSULA-MINUNE va inlocui corturile de la mare si munte! Ai tot CONFORTUL – VIDEO

2053
Cum poti avea tot confortul necesar intr-un spatiu foarte mic atunci cand vrei sa calatoresti? Rezolvarea se pare ca a gasit-o doi tineri din Slovacia, care au descoperit o metoda inedita: o capsula ecologica.
Potrivit Ciao.ro, eco-Capsula poate inlocui cu usurinta corturile pe care le caram dupa noi la munte sau la mare. Aceasta casa de dimensiuni mici, de forma unui ou este total independenta energetic si poate fi mutata oriunde. Primul avantaj care i se atribuie este ca nu platesti nicio factura la curent sau apa si nu te racordezi la nicio retea. Capsula functioneaza cu energia electrica pe care o produce singura. Sursele de energie sunt reprezentate de o turbina eoliana si panouri solare. Acestea produc energie suficiente pentru un an intreg.(VIDEO , mai jos)
Bateriile aflate sub podea stocheaza surplusul de energie, pentru zile cu productie mai slaba. Pe langa alte avantaje, forma rotunda a capsulei permite colectarea unei cantitati maxime de apa de ploaie si roua. Filtrele prin care trece apa reusesc sa distruga bacteriile si o transforma in apa potabila.
Eco-capsula poate fi usor atasata la masina sau rulota, pentru ca are propriile roti.
Loading...