Cântăreaţa preferata a lui Gigi Becali a uitat vremea când încingea bărbații pe internet și acum dă lecții de viață . Ieri – videochat, azi – femeie de afaceri! Imagini INCENDIARE si SCANDALOASE !

815

CANCAN.RO,vă prezintă imagini deopotrivă incendiare şi scandaloase cu cântăreaţa lui Gigi Becali! Cu siguranţă, este genul de filmuleţ care va zgudui showbizul şi nu numai.

Cântăreaţa lui Gigi Becali este măritată, dar a făcut, odinioară, furori. Imaginile pe care vi le prezentăm, cu ea în acţiune, întrec orice imaginaţie! Părând să fie total dezinhibată, artista şi-a atins şi sărutat sânii, apoi s-a mângâiat în zona intimă. Totul pentru a-i face plăcere partenerului său de „dialog”, care mai mult ca sigur nu se gândea niciun moment să încheie apelul video.

Loading...

Imaginile incendiare cu cântăreaţa vor reprezenta un adevărat şoc în showbiz. Cu siguranţă că şi finanţatorul FCSB va fi şocat când va vedea aceste imagini, având în vedere că nu s-ar fi putut gândi la aşa ceva. Cum nimeni dintre cei care o îndrăgesc pe artista respectivă nu şi-ar fi putut imagina că ea face aşa ceva. Şi cu câtă pricepere!

Loading...