Business-ul UNIC în România, interzis până acum adulţilor – VIDEO

217

Piscina Urbană este „jobul de după job” pentru Ana Vişian şi Adina Zanet, două tinere din Bucureşti, cu experienţă profesională în media şi advertising.

Și adulții se joacă uneori, sau cel puțin ar trebui să o facă. La asta s-au gândit Ana Vișian și Adina Zanet, două tinere care au deschis singura piscină cu bile din România. Fetele au câștigat 10.000 de euro la un concurs de idei de afaceri, organizat de o instituție bancară. Au mai adăugat 15.000 de euro din economiile proprii și au făcut ballpit-ul visat. Cele 150 de mii de bile au fost produse în China și trimise cu vaporul în țara noastră. Ana și Adina lucrează în publicitate și își împart timpul între job și propria afacere, pe care au dezvoltat-o deja.

loading...

După o discuţie la o terasă, pe timp de vară, cele două au decis să facă un business dintr-o cameră cu bile – cu 100.000 de bile mai exact – asemănătoare spaţiilor de joacă de acest tip destinate copiilor. Au investit în proiect 25.000 de euro, din care aproape jumătate au fost fonduri europene. Acum, Piscina Urbană a devenit unul dintre locurile preferate ale angajaţilor din Capitală, care vin aici să se relaxeze după orele de muncă şi să uite, uneori, că sunt adulţi.

loading...