Bunicul Luizei Melencu, dialog ciudat cu Eugen Nicolicea. Mircea Badea: Absolut grotesc, înspăimântător!

439

Mircea Badea a spus că l-a șocat ce a putut să zică bunicul Luizei, fata dispărută în Caracal, despre Eugen Nicolicea, deputat PSD.

Bunicul Luizei Melencu a avut o intervenție telefonică, miercuri seară, la Antena 3. Fără nicio legătură cu subiectul despre care se discuta, din senin, bărbatul l-a atacat pe Eugen Nicolicea, deputat PSD, care se afla în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. ”Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. Asemenea oameni să nu mai apară. E Parlamentul plin”, a zis bunicul Luizei Melencu.

Răzvan Dumitrescu a intervenit și a zis: ”Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei sau cu cazul Alexandrei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o afirmație concretă în legătură cu cazul care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul”.

Reacția lui Mircea Badea

Mircea Badea a comentat declarațiile bărbatului despre Eugen Nicolicea.

”Ce episod ridicol a fost acela cu bunicul Luizei Melencu! Ferească Dumnezeu! Absolut grotesc, înspăimântător! A fost un moment perfect #Rezist. Nicio legătură cu nimic. A fost un episod la care am rămas fără cuvinte. Am crezut că nu pot să asist la așa ceva”, a zis Mircea Badea.

În cele ce urmează, vă redăm schimbul de replici:

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea mai este în direct la dumneavoastră în emisiune?

Răzvan Dumitrescu: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de domnul Nicolicea?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea ce reprezintă: trecutul, prezentul sau viitorul?

Răzvan Dumitrescu: Domnul Nicolicea este invitatul meu în această emisiune ca reprezentant al unui partid de guvernământ.

Loading...

Bunicul Luizei: Am înțeles, dar ce reprezintă? La ce se referă: trecut, prezent sau viitor?

Răzvan Dumitrescu: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! (n.r. ridică tonul)

Răzvan Dumitrescu: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut vreo afirmație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dumneavoastră îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge ancheta?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. (…)

Răzvan Dumitrescu: Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei sau cu cazul Alexandrei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o afirmație concretă în legătură cu cazul care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul.

Bunicul Luizei: V-am înțeles, dar asemenea oameni să nu mai apară. E Parlamentul plin. (…)

Răzvan Dumitrescu: Toți cei din Parlament au în spate niște voturi.

(…)

Ulterior, Eugen Nicolicea a dat o replică: „În primul rând, ceea ce declară a mai declarat și altă dată, chiar m-am săturat să aud inepțiile acestea, invocând că le știe de la Rareș Bogdan. (…) Noi nu vorbim și nu ne permitem să-i răspundem așa cum ar merita, ținând cont de drama prin care trece. Dar el, care are chiar în familie o astfel de dramă, își permite să se abată de la subiectul respectiv și să arunce cu invective, legându-se de numele dramei pe care o are?”.

„Să depășim acest moment”, a spus, ulterior, Răzvan Dumitrescu.

Loading...