BREAKING NEWS din Malaezia! „Ionut Gologan… ELIBERAT

4061

Informatiile conform carora Ionut Gologan ar urma sa fie executat in luna decembrie au facut inconjurul tarii.

61746023

In 2013, Ionut Gologan a fost arestat pe aeroportul din Malaezia pentru trafic de droguri. Tanarul de 22 de ani a fost condamnat la moarte prin spanzurare, iar de atunci iau ispaseste pedeapsa intr-o inchisoare de maxima siguranta.

Tatal baiatului a facut turul televiziunilor, cerand ajutor financiar pentru a-l salva. Gigi Becali le-a sarit imediat in ajutor si a platit avocatuluu din Malaezia cateva zeci de mii de euro.

Loading...

In urma cu cateva zile a aparut informatia conform careia Ionut Gologan ar urma sa fie executat in preajma Craciunului, dupa ce recursul acestuia ar fi fost respins de autoritatile malaeziene.

Tatal baiatului a marturisit ca singura speranta a baiatului este ca sultanul sa il achite. Insa, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa.

Potrivit avocatului, Ionut are chiar sanse sa scape si sa faca sarbatorile acasa!  „S-a depus recurs, care se va judeca in primavara-vara. Pana atunci nu se va intampla nimic rau. In ultimul an, mai multe persoane acuzate de trafic de droguri au fost achitate, printre care si doi romani. Eu sunt increzator, sper ca situatia sa ii fie favorabila. Cine stie, poate la anul va face sarbatorile de iarna in familie, acasa”, a declarat avocatul Artin Sarchizian.

Loading...