BOMBA ZILEI ! Procurorii au pus SECHESTRU PE AVEREA LUI VICTOR PONTA

327

Ponta sechestru. Procurorii DNA au pus sechestru pe un imobil în valoare de 200.000 de euro, care aparține fostului premier al României, Victor Ponta. Decizia a fost luată în dosarul ”Tony Blair”.
ponta-isi-musca-buza-465x390

În dosarul ”Tony Blair”, Victor Ponta este urmărit penal sub control judiciar pentru folosirea influenței ori autorității pentru a obține pentru el sau altcineva bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Fostul premier este acuzat și de spălare de bani în același dosar instrumentat de DNA.

loading...

CITESTE AICI : Victor Ponta, Sebastian Ghita si premierul britanic Tony Blair SUSPECTI intr-un nou dosar al DNA

Potrivit procurorilor DNA, Victor Ponta ar fi primit, prin interpuși, 220.000 de euro de la omul de afaceri Sebastian Ghiță, bani necesari pentru a-l aduce pe fostul premier britanic, Tony Blair, în România. În schimbul acestei sume, Ghiță ar fi fost pus pe listele electorale ale unui colegiu din Prahova. Echipa de comunicare a lui Tony Blair a transmis un mesaj în care arată că fostul premier a fost invitat în România să țină un discurs despre viitorul Europei, la invitația fundației Multimedia pentru Democratie. Dosarul va fi unul exploziv, care va arunca în aer atât scena politică internă, dar şi internaţională. Ponta și Ghiță au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

CITESTE AICI : Victor Ponta, Sebastian Ghita si premierul britanic Tony Blair SUSPECTI intr-un nou dosar al DNA

loading...