BOMBĂ ! Tribunalul Bucureşti judecă azi cererea de desfiinţare a PSD

553

La Tribunalul Bucureşti se judecă joi cererea de desfiinţare a PSD, solicitată de Fundaţia Europeană pentru Buna Guvernare şi Prevenirea Corupţiei – EurHONEST al cărei preşedinte este un membru PSD, Florin Ghiulbenghian.

Acesta spune că Primarul General al Capitalei Gabriela și cel al Sectorului 3 Robert Negoiță au fost aleși ilegal în funcțiile de vice-președinți ai PSD.

Florin Ghiulbenghian

“Pericolul reprezentat de posibila nesancţionare imediată a acestui comportament ilegal uriaş, prin prisma funcţiilor deţinute de liderii PSD în guvernul şi Parlamentul României, prin resposabilităţile ce le incumbă în faţa întregii populaţii cu privire la respectarea deplină a prevederilor legale în vigoare şi datorită faptului că toţi făptaşii deţin sau au deţinut înalte funcţii şi demnităţi publice în care au exercitat şi unii încă exercită un rol legislative care nu le permite nicio justificare a comportamentului lor illegal în baza unei eventuale invocări a necunoaşterii prevederilor legale”, arată Ghiulbenghian.

Loading...

 

Ce fel de guvern va avea Romania daca Parlamentul va adopta motiunea de cenzura:”„Guvernul Dancila va fi demis, iar in locul acestuia vom propune un guvern suplu…”

 

Loading...