Bogdan, tanarul care a declansat furtuna in cazul lui Pomohaci arunca BOMBA! ”Este si un popa bun, dar este si un homosexual zgarcit….”

3619

Tanarul care sustine ca a intretinut crelatii sexuale cu parintele Cristian Pomohaci a dat detalii despre intilnirea inima pe care a avgut-o cu parintele. Bogdan recunoaste ca nu a fost fortat sa faca nimic impotriva vointei sale, dar recunoaste ca s-a prostituat pentru trei sendvisuri si nu ar mai face asta din nou.(Citește aici toate detaliile despre cazul preotului care a șocat România)

”A spus ca s-a pregatit pentru mine si si-a facut pielea de bebelus… adica s-a spalat, m-a facut sa ma simt vinovat ca stau atat de putin mi-a propus sa mai aduc pe cineva in pat. (…) cand mi-a zis ca are piele de bebelus mi-a venit sa vomit dar am acceptat pentru bani. El se proiecteaza ca un sfant dar eu il cunosc ca Radu de 24 de ani” a povestit Bogdan Arabolu, care l-a cunoscut pe Pomohaci pe un site pentru gay, intr-o emisiune TV. El este acum student la Rotterdam, pregatindu-se in psihologie.

Loading...

CITESTE SI :  A SPUS TOT ! TÂNĂRUL care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci,A RUPT TĂCEREA : „Nu îmi venea să cred ce dorea de la mine și îmi era și milă…”

”Nu sunt onorabile pentru societate sau pentru mine, pentru ca nu mai sunt acelasi ca acum 12 ani, eu fac un bine societatii spunand adevarul. Ma surprinde ca insistati sa-l prezentati ca un sfant. Sunt in Olanda acum si studiez. (…)Scopul meu nu este sa ajunga dupa gratii pentru ca nu ma cosnider o victima, am facut-o de buna voie, dar daca este necesar pot sa fac si plangere, nu este prima data cand am facut plangere impotriva cuiva in asemenea situatii. Chiar daca eu aveam 16 ani, a fost cu acordul meu, stiam partial ce faceam, adevarul e undeva la mijloc, el este si un popa bun, dar este si un homosexual zgarcit. (…) Cu siguranta nu as mai face acum lucrurile alea, cu mintea de acum. In momentul cand am facut-o era un fel de prostitutie, este prima data in viata mea cand am primit bani pentru sex” a mai spus presupusul partener al lui Pomohaci.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

Loading...