Bătrânul mort găsit într-un congelator , avea o avere ascunsă sub saltea. Fiul său nici nu știa …

599

Bătrânul mort găsit într-un congelator în satul Oiejdea, județul Alba, avea o avere ascunsă sub saltea.

Pensionarul de 71 de ani nu îi spusese fiului său despre bani, iar acesta l-a băgat într-un congelator după ce a murit pentru a-i încasa pensia.

Bătrânul avea o pensie de 2.500 de lei, iar pe 10 decembrie 2018 a murit. Fiul său, în vârstă de 39 de ani, a decis să îl bage într-un congelator, în ideea de a mai încasa pensia.

Bătrânul nu avea ambele picioare, după un eveniment nefericit produs în urmă cu câțiva ani.

Poștașul a fost cel care a dat alerta după ce a sesizat dispariția bătrânului, iar scuza găsită de fiul acestuia era greu de crezut.

Loading...

Polițiștii sosiți la locuința celor doi au avut parte de o imagine de coșmar. Cei doi locuiau în condiții greu de imaginat, șobolanii mișunând prin toată casă. (DETALII, mai jos …)

Cadavrul bătrânului era băgat într-o pătură, într-un congelator, iar fiul a declarat că s-a pierdut cu firea atunci când tatăl său a murit.

Bărbatul nu știa nici măcar faptul că tatăl său dormea pe o avere, la propriu. Sub salteaua patului în care bătrânul obișnuia să doarmă, polițiștii au descoperit peste 36.000 de lei, bani de care numai pensionarul știa.

 

Martorul principal în dosarul Teldrum, A SPUS TOT: „Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh..“

 

Loading...