Bătaie, umilință,ură ,groază ! Filmulețul care a îngrozit România

701

După ce filmulețul în care 3 fete și un băiat cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani bat cu sălbăticie o adolescentă a apărut pe internet opinia publică din România a explodat. Modul în care tânăra este lovită, dezbrăcată de haină, scuipată și umilită este pur și simplu revoltător.

Tinerii au postat singuri filmulețul în care umilesc o fată pe facebook.

Partea cea mai urâtă a acestui episod este că minorii, după ce și-au bătut și umilit colega au decis să se laude cu filmulețul și au postat pe internet imaginile în care o tratează ca pe un animal pe săraca fată. Conform agenției de presă HotNews cei patru minori au fost deja identificați și acum se află în arest la domiciliu și sunt acuzați de lipsire de libertate, șantaj și lovire sau alte violențe. Diana Sarca care este purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a declarat că una din cele 3 agresoare, cel mai probabil cea care o lovește constant pe minoră, va fi supusă unei expertize a medicilor psihiatri din cauza violenței manifestate atât fizic cât și verbal.

Loading...

Vezi mai jos filmulețul absolut incredibil în care o minoră este practic terorizată fizic și verbal.

Din primele cercetări ale poliției a rezultat că bătaia încasată în filmuleț nu este singura la care a fost supusă minora, cel puțin încă un episod asemănător având loc în ultima perioadă. Ea a fost amenințată de bătăuși că dacă se va duce la poliție sau va povesti părinților chinurile la care a fost supusă, imaginile vor fi făcute publice și va fi iarăși băută și umilită.

Apariția acestor imagini în spațiul public din România au generat o întreagă discuție referitoare la modul în care tinerii reușesc să se acomodeze în cadrul unei societăți care îndeamnă din ce mai mult la violență. Din păcate acest episod nu este unul singular, tot mai multe imagini în care tineri minori se lovesc, umilesc sau chiar mai rău apărând în spațiul public din România.

Loading...