Bătaie exemplară primită de un român de 20 de ani în Marea Britanie, după ce a agresat sexual două femei

499

Un sucevean de 20 de ani a primit o pedeapsă cinci ani și jumătate de închisoare după ce a agresat sexual două femei, pe o stradă din orașul Guildford.

Claudiu Simon Ciobanu ,a încercat să sărute cu forța o femeie de 20 de ani pe care nu o cunoștea. În ajutorul acesteia a sărit o altă femeie, de 31 de ani, iar prima victimă a reușit să fugă și să strige după ajutor.

Loading...

Mai mulți trecători au sărit în sprijinul femeii, iar polițiștii l-au arestat pe sucevean la fața locului. Claudiu Simion Ciobanu a pledat vinovat pentru cele două atacuri, fiind condamnat de Curtea Coroanei din Guildford la cinci ani și jumătate de închisoare.

A fost un atac dezgustător al unui bărbat asupra a doua femei necunoscute. Aș dori să le mulțumesc ambelor victime pentru că au sprijinit poliția pe tot parcursul anchetei și procesului juridic, deoarece, cu ajutorul lor, am luat acest individ de pe străzi, astfel încât nu mai reprezintă o amenințare pentru public.

A fost un incredibil act de curaj al primei victime pentru că a fost capabilă să caute ajutor și a celei de-a doua victime pentru că a intervenit. Ea s-a pus în pericol pentru a proteja un alt cetățean, gestul său fiind extrem de lăudabil”, a declarat polițistul Vicky Allen pentru „Surrey Mirror”.

Loading...