Barbatul care a ucis pe toata lumea la o petrecere de Revelion, inclusiv pe sotia si pe fiul sau

1511
masacru brazilia

Barbatul inarmat care a intrat sambata noapte la o petrecere privata si a ucis cel putin 12 persoane, dupa care s-a sinucis,voia sa se razbune pe fosta sotie, care il parasise si il luase cu ea si pe fiul lor, relateaza Reuters.

Autoritatile din Sao Paulo au anuntat ca atacatorul se numea Sidnei Ramis de Araújo si avea 46 de ani. Se despartise de curand de sotia sa, Isamara Filier, in varsta de 41 de ani, iar copilul lor, Joao Victor, in varsta de 8 ani, fusese luat de mama.

masacru brazilia

In noaptea de Anul Nou, barbatul inarmat cu un pistol, cu dispozitive explozibile si cu un cutit a intrat in casa unde avea loc o petrecere la care luau parte si sotia si fiul lui. A inceput imediat sa traga asupra celor prezenti, iar martori citati de politistii din Sao Paulo au declarat ca in tot acest timp a proferat amenintari la adresa femeii care, spunea el, ii luase copilul.

Loading...

In urma atacului au murit 12 persoane, intre care fosta sotie si fiul atacatorului. La scurt timp, barbatul s-a sinucis. Anchetatorii au mai spus ca individul era de profesie tehnician de laborator si ca nu au stabilit, deocamdata, daca in trecut comisese si alte violente.

Mama copilului, impreuna cu cele doua surori ale ei (toate moarte dupa atac)

masacru brazilia

Atacatorul impreuna cu fiul sau

masacru brazilia

 

Loading...