Avion prabusit dupa ce s-a lovit de o cladire cu trei etaje!

881

avion Roger Agnelli

Sapte persoane au murit si una a fost ranita in urma prabusirii unui avion privat apartinand omului de afaceri Roger Agnelli, fost director executiv al companiei de exploatare a minereului de fier Vale, in apropierea metropolei braziliene Sao Paulo.

Avionul s-a lovit de o cladire cu trei etaje din suburbia Casa Verde, din nordul Sao Paulo, dupa ce a parcurs circa 300 de metri de la decolarea de pe aeroportul Campo de Marte.

Toate persoanele aflate la bord – Roger Agnelli, familia sa si pilotul – au murit in acest accident, potrivit presei braziliene.

Potrivit surselor locale, la bordul avionului se aflau Roger Agnelli, 57 de ani, sotia lui, Andreia, cei doi copii – fiul João, fiica Anna Carolina, si sotii acestora, dar si pilotul. Toti mergeau la o nunta.

In momentul accidentului, inregistrat la ora locala 15:30, vremea era buna.

O femeie din imobilul de care s-a izbit avionul a fost ranita.

Cauza caderii avionului ramane deocamdata neclara.

loading...

avion Roger Agnelli

Potrivit Registrului Aviatic Civil din Brazilia, avionul era proprietatea omului de afaceri.

Roger Agnelli a fost unul dintre cei mai cunoascuti oameni de afaceri din Brazilia. Compania pe care a condus-o timp de un deceniu a devenit cel mai mare exportator din tara.

Intr-un top al celor mai eficienti directori executivi din lume intocmit in 2013 de Harvard Business Review, Agnelli se afla pe locul patru, dupa Steve Jobs de la Apple, Jeff Bezos – Amazon.com Inc’ si Yun Jong-Yong de la Samsung.
Roger Agnelli

loading...