Avertismentul europarlamentarului Laurențiu Rebega :””Dacă nu ne trezim, acum, noi, toți cei de azi…România va sfârși îmbătrânită și singură!”

324

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a postat pe pagina sa de socializare un mesaj tulburător de 2 mai – Ziua Națională a Tineretului. ”O zi de speranță, dacă viitorul tinerilor ar fi în România. Dar, din păcate, tot mai mulți tineri, obosiți de instabilitatea guvernamentală politică și economică, de corupție și de promisiuni false – pleacă în Occident. Forța tânără și intelectuală părăsește România! Suntem, după Siria, țara în care migrația a crescut cel mai mult (3,4 milioane de români, adică 17% din populația țării). Și cifra este în continuă creștere! Știm deja că cei mai mulți dintre ei nu se vor întoarce curând”, avertizează europarlamentarul român.

”Și-atunci, cui lăsăm România? Ce vor tinerii noștri și nu le putem da? Un loc de muncă bine plătit, o viață decentă, cu instituții demne și corecte? Respect și perspective, deschidere și afecțiune?! O țară în care să fie ascultați și să-și poată împlini visele! Pentru că da, ei au puterea și îndrăzneala să fie activi, să ia poziție, dar noi trebuie să le dăm această forță! Lor încă le pasă! Dar nouă?”, pune Rebega o serie de întrebări dureroase.

Loading...

El își încheie postarea pe un ton alarmant: ”Dacă nu ne trezim, acum, noi, toți cei de azi, cei care încă mai putem face ceva pentru copiii noștri, cei care avem datoria civică de a schimba sensul acțiunilor politice, România va sfârși îmbătrânită și singură!”

Statistică europeană la adresa României : Cea mai înapoiată ţară europeană…

Lia Olguta Vasilescu, ii cearta pe romanii care pleaca din tara:„Vin, stau o luna-doua si pleaca in strainatate…”

Loading...