Au ieșit la suprafață noi detalii despre motivul care a stat la baza arestării Elenei Udrea

565

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigarea a Infracțiunilor de Criminalitatea Organizată și Terorism, Alina Bica, au fost arestate preventiv în Costa Rica, pentru o perioadă de 60 de zile.

Apar noi detalii despre adevăratul motiv care a stat la baza acestei arestări. La 4 octombrie, Bugetul.ro vă informa că Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute fiindcă „nu au dat bani într-o parte sau în alta” – mai exact, că nu au plătit anumite persoane.

Acum, un fost apropiat al Elenei Udrea a confirmat știrea apărută pe site-ul nostru, în urmă cu o săptămână. Acesta a declarat, pentru Capital.ro, că Udrea ar fi fost obligată să plătească lunar o taxă pentru protecţie. Arestarea sa a venit, după ce fostul ministru al Turismului ar fi vrut să scadă suma pe care o achita.

Potrivit sursei citate, arestarea ei ar fi doar un avertisment, iar iubitul lui Udrea, Adrian Alexandrov ar trebui să vină cu o sumă mare de bani pentru a-i fi eliberată partenera de viaţă. (Continuarea, mai jos …)

Recent,  Elena Udrea a dat o mega-lovitură financiară.

Loading...

La începutul verii, ea şi-a vândut toate acțiunile pe care le avea la compania Tim Rail Cargo – un operator feroviar privat.

În schimbul pachetului de acțiuni, Elena Udrea a încasat 500.000 de euro. Mai mult, fosta șefă a Turismului a solicitat să-i fie rambursate și creditele de 526.733 de lei și 60.000 de euro, pe care le-a acordat anterior societății, a informat România TV.

Elena Udrea și-a vândut toate acțiunile către Ioan Valeriu Trică, fost director general CFR SA.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica. Au fost ridicate de pe stradă…

Loading...