Au fost MĂCELĂRIŢI cu TOPORUL de un REFUGIAT intr-un tren regional din Germania

548

GERMANIA s-a trezit într-un NOU COŞMAR. TREI pasageri ai unui TREN REGIONAL se ZBAT între VIAŢĂ şi MOARTE după un ATAC terorist atipic.Au fost MĂCELĂRIŢI cu TOPORUL de un REFUGIAT care striga ”Allahu Akbar” ATACÂND la întâmplare

Mai mulţi pasageri ai unui tren din Germania au fost răniţi într-un posibil atentat islamist organizat într-o manieră aparent neconvențională. Victimele au fost atacate cu un topor şi un cuţit de către un tânăr afgan solicitant de azil care, pe parcursul atacului, a strigat de mai multe ori ”Allahu Akbar”. Măcelul s-a produs pe calea ferată dintre Ochsenfurt și Würzburg, în landul Bavaria. Cel puţin trei dintre victime sunt în stare gravă,potrivit evz.ro.

BBC a informat în acestă dimineaţă că trei dintre pasageri sunt în stare gravă şi un altul prezintă leziuni minore. Conform sursei citate alte 14 persoane au suferit tulburări nervoase.

Ministrul de Interne bavarez Joachim Herrmann a precizat că motivele atacului nu sunt clare şi că agresorul a fost împuşcat mortal în timp ce încerca să fugă de la faţa locului.

Tot domnul Herrmann a precizat că refugiatul afgan era un solicitant de azil în vârstă de 17 ani care venise neînsoţit în Germania şi locuia de mai multă vreme la o familie din Ochsenfurt.

UPDATE 6.00. Un tânăr afgan în vârstă de 17 ani, solicitant de azil, a rănit grav luni seară cu toporul și cuțitul trei pasageri ai unui tren din Germania, înainte de a fi ucis de poliție după un atac calificat ca „posibil atentat islamist”.

Incidentul s-a produs în jurul orelor 21.15 (19.15 GMT) la bordul unui tren regional care făcea legătura între orașele Treuchtlingen și Würzburg, în landul Bavaria.

„Cu puțin timp înainte să ajungă la Würzburg, un individ a agresat pasagerii cu un topor și un cuțit”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.

„Sunt trei răniți grav și mai multe persoane rănite ușor”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Potrivit breakingnews.com, bărbatul a atacat cu toporul pasagerii aflați în tren. În urma incidentului, autorul atacului ar fi fost împușcat de polițiști. Cel puțin 3 oameni au fost răniți grav, în timp ce alții se află în stare de șoc.

Loading...

Sursa citată precizează că asupra atacatorului a mai fost găsit și un cuțit.

Potrivit CNN.com, calea ferată menționată anterior a fost închisă.

Momentan nu se știe dacă există vreo persoană decedată.

germania3 germania-4 germenia-1_1 germenia-2

Loading...