Au fost alesi sa conduca ORASE dupa ce au realizat MINUNI in comunele lor !

646

Comuna-Pestera-Valentin-Vrabie-Primar

Valentin Vrabie si Gheorghe Sucaciu au devenit celebri in intreaga tara pentru minunile realizate in comunele pe care le-au condus, Pestera (judetul Constanta) si Dragus (judetul Brasov). Ei au fost alesi duminica sa conduca doua orase.

Comuna Pestera este de departe cea mai frumoasa localitate rurala din judetul Constanta si poate din tot sudul Romaniei. Imagini cu cele realizate aici de primarul Vrabie au facut inconjurul tarii,scrie aktual24.ro.

loading...

Valentin Vrabie a decis sa mearga mai departe si a candidat ca independent pentru postul de primar al orasului Medgidia. A castigat cu un scor urias, cu aproximativ 60% din voturi.

Un alt primar destoinic este Gheorghe Sucaciu. El a condus pana de curand comuna Dragus, considerata „cel mai frumos sat” din Transilvania. Dragus, un sat brasovean de la poalele Masivului Fagaras, situat la sapte kilometri distanta de Manastirea „Brancoveanu”, s-a clasat pe locul trei ca Sat cultural al Romaniei, dupa Jurilovca din judetul Tulcea si Cumpana din judetul Constanta.

Sucaciu a candidat, tot ca independent, pentru postul de primar a orasului Fagaras si a castigat.

loading...