Ateii au vandalizat o Biserica in judetul Mures.Au scris „I Love Satana” pe sfinti

595

Efectul indoctrinarii paginilor ateiste si al mesajelor bolsevice anticrestine. Neobolsevici atei au incendiat o Biserica in judetul Mures. Ateii au vandalizat totul: pe sfinți au scris I Love Satana, au desenat însemnele lor, au împrăștiat prin Biserică bilețele cu mesaje de genul „Dumnezeu nu există” sau „Dumnezeu e mort”.

Locuitorii localității Lunca Bradului au rămas împietriți la aflarea veștii că Biserica, la care au muncit ani întregi pentru a fi una dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult, a fost distrusă de TINERI ATEI.Edilul comunei Lunca Bradului, Vultur Petru și-a pierdut cunoștința în timp ce încerca să oprească flăcările să se extindă ”din cauza fumul care era extrem de înecăcios”. La fața locului au sosit Pompierii și echipaje de Poliție, pentru a stabili cauzele incendiului, dar și pentru a constata pagubele lăsate în urmă de ATEII TIPICI.Chiar au consumat alcool și tutun în biserică, iar țigările le-au stins pe icoane. În Altar, au construit o păpușă, fără cap, pe care au spânzurat-o, iar pe masa Altarului era covorul rulat, iar în mijlocul acestuia era extinctorul, „probabil vroiau să facă o explozie” a precizat Petru Vultur.

loading...

    SRI si Politia ar trebui sa monitorizeze constant si sa inchida paginile ateiste care promoveaza extremismul si intoleranta fata de crestini. Una este o pagina care ofera argumente pentru ateism, ceea ce nu exista, si alta este aceste pagini care promoveaza discriminarea si ura impotriva crestinilor, batjocora si superficialitatea intelectuala spune Irationalitatea Ateismului.

loading...