ATAC TERORIST la Londra , în faţa Palatului Buckingham !

595

UPDATE Regina Elisabeta a II-a nu se afla, în momentul atacului, la Palatul Buckingham. Ea este în vacanță, în Scoția, la reședința de la Balmoral.

Un bărbat a fost arestat suspectat de vătămare corporală gravă şi atac armat în faţa Palatului Buckingham, la Londra, după ce doi ofiţeri de poliţie au fost răniţi, scrie bbc.com.

content-image

Ofiţerii au suferit răni minore în cursul arestării individului care era înarmat cu un cuţit, a informat Poliţia Metropolitană. Aceștia au fost tăiați la mână, dar rănile sunt minore.

Ei au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a fost necesară spitalizarea lor.

CITESTE SI : Cam la aceeasi ora ,un bărbat A ATACAT mai mulți soldați cu o macetă , în Bruxelles !

Loading...

Poliţia a mai făcut cunoscut că bărbatul a fost oprit în afara reşedinţei regale. Ofiţerii au rămas la locul incidentului unde o anchetă este în curs de desfăşurare.(FOTO,mai jos)

UPDATE Poliția londoneză spune că atacatorul a fost arestat. Palatul Buckingham a fost închis, iar mai multe forțe de securitate au fost deplasate în zonă.

Un atac similar cu cel de la Bruxelles a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Londra, la Palatul Buckingham. Doi polițiști au fost atacați cu o sabie de un bărbat, spre uluiala turiștilor.

știre în curs de actualizare

content-imagecontent-image

content-image

Loading...