Atac armat sângeros la un club din SUA

457

Două persoane și-au pierdut viața iar alte 14 au fost rănite in urma unui atac din parcarea unui club de noapte din Fort Myers, Florida.

Într-o declarația făcută de către căpitanul Jim Mulligan de la Poliția din Fort Myers, acesta a afirmat că două persoane și-au pierdut viața iar alte 14 au fost rănite. Împușcăturile au avut loc în parcarea clubului ”Blu Bar and Grill”, potrivit televiziunii CNN care a preluat o știre a postului afiliat WINK NEWS. Poliția nu a spus cât de multe focuri de armă au fost trase, dar cel puțin 30 tuburi de cartuș au fost găsite în partea din față a clubului unde au avut loc împușcăturile. Poliția a reținut trei persoane care se crede că au legătură cu incidentul,potrivit ro.blastingnews.com.

Leziunile suferite de cei implicați în atac au variat de la minore până la grave, unora punându-le viața în pericol. Toate victimele au fost transportate de la locul faptei la spitalele situate în zona Lee County Emergency Medical Services.Poliția încearcă acum să identifice victimele decedate ale atacului.

Un fluturaș publicitar postat pe Facebook anunța o petrecere „Swimsuit Party Glow” la club duminică seara. În anunț se specifica faptul că nu era nevoie de acte de identitate pentru intrarea în club, ceea ce înseamna că petrecerea era deschisă pentru toate vârstele. Primul apel de alertare a poliției la numărul de urgență 112 a fost primit la ora 0:30. Anchetatorii și personalul care s-a deplasat la locul faptei, încearcă să determine filmul evenimentelor, împreună cu posibila motivație a celor care au deschis focul.

Loading...

Poliția investighează alte două scene conexe legate de atac, una pe artera Ortiz Avenue, unde a și fost reținută o persoană suspectă, iar cealaltă pe strada Parkway, investigațiile fiind în plină desfășurare. Zona este „considerată sigură în acest moment”, s-a spus într-o declarație a poliției, dar artera de circulație Evans Avenue a fost închisă, iar șoferii au fost direcționați pe rute alternative. Împușcăturile care au avut loc pe Parkway Street au lovit o proprietate, o persoană suferind din fericire doar o zgârietură de glonț, în conformitate cu WINK NEWS. S-a declanșat o amplă vânătoare a tuturor persoanelor implicate în incident. Biroul Șerifului din Lee County a anunțat că un vehicul cu un suspect a fost oprit în trafic, fără însă a da alte detalii suplimentare.

Împușcăturile vine la șase săptămâni după un masacru la un club de noapte din orașul Orlando din Florida, în care un singur om înarmat a ucis 49 de persoane în cel mai sângeros atac armat în masă din istoria SUA. Incidentul a fost catalogat caatac terorist fiind anchetat de către FBI. Deocamdată în cazul acestui atac nu este cunoscut încă mobilul și motivația lui.

 

Loading...