ASA s-a vazut astazi MITINGUL in Piata Victoriei !POPOR NEBUN al carui DESERT preferat este COLIVA!“

336

Piaţa Victoriei a fost luată, din nou, cu asalt de mii de oameni care continuă protestele în legătură cu schimbarea Codului Penal, modificare care favorizează politicienii certați cu legea. Printre cei care nu sunt de acord cu această decizie s-au aflat şi mai multe mămici care-şi ţineau la piept bebeluşii. Micuţii nu aveau mai mult de cinci-şase luni de viaţă, iar năsucurile lor erau roşii ca ai unui clovn

Pe o vreme puţin primăvăratică, înşelătoare, cu un soare cu dinţi pe un cer de un albastru perfect, Piaţa Victoriei a început, dis-de-dimineaţă, să se umple. Câteva zeci de persoane, urmate de alte sute, până când scuarul din faţa Guvernului a devenit neîncăpător. Calmi, paşnici, echipaţi cu pancarte, îmbrăcaţi gros şi cu termosul la subsuoasră, protestatarii au început să scandeze împotriva schimbării Codului Penal, modificare care favorizează politicienii certați cu legea. Ingenioşi şi cu un simţ al umorului dus până la extrem, unii protestatari au aşternut pe pancarte câteva rime făcute de-a dreptul excepţional. Vă redăm mai jos câteva din acestea:

„Trebuie să fii nebun să te pui cu un popor al cărui desert preferat este coliva!“

„După atâta furătură , să n-ai bani nici de dantură?“ cu referire la Liviu Dragnea

„Nu aveţi idee ce putere are generaţia noastră. Din fericire avem noi facebook“

Mamă, tată luptă!“

Printre manifestanții prinși în hora protestului se evidenția un grup de mămici, înfofolite în haine groase și cu pruncii lipiți de piept. Ce le-a determinat să riște sănătatea micuților? Motivele par întemeiate: „Ne vrem să ne mai conducă odraslele comuniștilor, ci copiii noștri! Ne-am săturat! Părinții noștri au fost conduși de comuniști, au urmat copiii acelorași comuniști la putere, acum e timpul să schimbăm asta”.

loading...
loading...