Are doar 20 de ani,este roman si A IMPRESIONAT Legiunea Straina : „A alergat 20 km zilnic, a facut 1000 de flotari, l-am aruncat in larg si s-a intors singur la mal” – VIDEO

8867

 

la-doar-20-de-ani-este-un-fenomen-romanul-care-i-a-socat-pe-oamenii-din-legiunea-straina-se-bate-sambata_5

Yamato Zaharia este unul dintre cei mai titrati luptatori de arte martiale din Romania, fiind multiplu campion national si international de Kempo, in mai multe probe, printre care si cea pe regulament de Mixed Martial Arts.

Pe langa concursurile de Kempo pe care le-a castigat, Yamato a reusit sa se impuna intr-un concurs extrem de dificil, ce iti testeaza limitele fizice si psihice. Acest concurs a avut loc in vara si a fost facut de mai multi instructori din Legiunea Straina.(VIDEO mai jos)

A castigat un concurs cu probe ca in Legiunea Straina

Yamato a reusit sa castige competitia denumita Fight 4 You Club, care a presupus mai multe probe specifice pregatirii din Legiunea Straina. Antrenamentul incepea la ora 5:00 dimineata, dupa care continua toata ziua in soare, la 35 de grade. A alergat zilnic cate 15-20 km pe nisip, pe asfalt, prin apa, cu o ranita plina de bolovani sau nisip de 20-30 kg in spate. A facut zeci de sprinturi si sute de flotari, zeci de serii de tractiuni la bara, sute de abdomene cu butuci grei de lemn in brate, sute de genoflexiuni cu cauciucuri in spate. A sapat si a mers prin transee, a ridicat si a impins de zeci de ori anvelope mari de camion. A exersat ore in sir procedee de autoaparare, lovituri cu pumnii si picioarele, aruncari, dupa care a facut  zilnic zeci de sparringuri in diverse forme de arte martiale. Dupa toate acestea, a fost aruncat la cateva sute de metri in largul mari, fiind obligat sa inoate pana la mal.

Aceasta anduranta fizica si presiunea psihica duse la extrem, combinate cu tot felul de teste specifice, determina majoritatea concurentilor sa „dezerteze” dupa prima sau cel mult a doua zi.

Ultima zi de concurs a fost la fel de dificila, finalistii disputand cate doua meciuri fiecare. Meciurile s-au desfasurat pe durata a 4 reprize fiecare, pe nisip, in soare la peste 30 grade, fara sa conteze categoria de greutate, combatantii luptând “pe oboseala” acumulata la finalul unei zile de antrenament epuizant. A fost ales un concept de mix-fight fiind introduse loviturile de picior si aruncarile (meciul fiind pe nisip).

loading...

 

loading...