Apare CANDIDATUL-SURPRIZĂ la PREȘEDINȚIE. E pe modelul „Dragă Stolo…”: „Or fi vreo zece nemulțumiți, din care, dacă strigi tare la ei, rămân trei…”

267

Luna viitoare pe scena politică apare o nouă formațiune politică, de la care vine un candidat la președinție pe modelul „Dragă Stolo…”, scenă care a avut loc tot în octombrie, în 2004, și care l-a făcut pe Traian Băsescu președinte într-o campanie de două luni.

Fostul primar social-democrat al sectorului 5, Marian Vanghelie, înființează partidul cu care vrea să participe la toate alegerile, inclusiv la europarlamentare. Vanghelie a declarat, vineri, pentru Evenimentul Zilei, că acum este în perioada în care discută cu oamenii din țară.

El crede că are mari șanse de reușită. Se bazează pe apatia Opoziției și pe scandalurile din PSD, care ar putea da mulți lideri nemulțumiți.

Vanghelie spune că el cunoaște PSD-ul ca pe propriile buzunare și susține că nu există 20 de lideri capabili să se asocieze pentru a lupta împotriva lui Dragnea.

Fostul primar îi consideră pe cei mai mulți social-democrați că sunt cei care „fac în drum și fug în tufe”.

„Nu sunt 20, or fi vreo zece nemulțumiți, din care, dacă strigi tare la ei, rămân trei”, a spus Vanghelie. El a adăugat că nu îl place pe Dragnea, căruia i-ar lua cu plăcere oameni, dar pe Gabriela Firea, cu atât mai puțin. Vanghelie spune că Firea a fost pusă să declanșeze acest scandal în PSD.(Continuarea, mai jos …)

loading...

El a adăugat că nu-i pasă dacă se supără conducerea PSD pe el. „Eu vreau să iau și de la PSD și de la ceilalți. Ce dacă se supără, chiar asta vreau, să se supere”, a afirmat fostul primar. Marian Vanghelie a mai spus că cel care va candida la prezidențiale va fi omul-surpriză.

 

Protest la Parchetul General ,împotriva lui Dragnea: „HOŢULE!”, „La puşcărie!”, „Să îţi fie ruşine, penalule!”, „Penalule!” , „Cât de javră poţi să fii să gazezi nişte copii”

 

 

loading...