ANUNŢ BOMBĂ! Gabriel Oprea, judecat pentru OMOR din culpă: „Am decis să revin în politica mare…”

551

Anunţ bombă făcut de fostul lider al UNPR, Gabriel Oprea, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie şi a decis să nu demisioneze de la şefia PSD şi a Camerei Deputaţilor. Oprea a anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă,  că va reveni în viaţa politică, din care s-a retras acum doi ani de zile, odată cu scandalul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

„Am decis să revin în politica mare. Obiectivele noastre sunt să avem reprezentați în Palramentul European și să avem un cuvânt de spus la alegerile prezidențiale. Vom susține cel mai bun candidat.În urmă cu doi ani, UNPR s-a aflat în faţa unui moment dificil. Eu m-am confruntat cu o situaţie foarte grea pe care o cunoaşteţi şi care a condus la decizia mea de a demisiona din funcţia de preşedinte pentru a da partidului o şansă în plus în plină campanie electorală. Nu a fost o decizie uşoară, dar am făcut-o pentru a nu permite ca discuţiile şi contextul creat în jurul meu să afecteze imaginea partidului.(Continuarea, mai jos..)

loading...

Am decis să mă pun la dispoziţia justiţiei. Onoarea a fost mereu cel mai important reper din viaţa mea. Sigur că în această perioadă am aflat că în politica din România nu mai este nevoie de onoare şi am înţeles că onoarea politică este considerată naivitate. Cu toate că România are nevoie din ce în ce mai mult de onoare”, a declarat Gabriel Oprea.

Bogdan Bob Rădulescu, declară război: „Vreau să intru peste ei în Parlament cu topoare și furci și să-i scot afară ca pe șobolani”

loading...