Andrei Gheorghe VA FI INCINERAT ! Reacția TRANȘANTĂ a Bisericii Ortodoxe Române

265

Fostul om de televiziune și radio Andrei Gheorghe va fi incinerat, așa cum și-a dorit. Familia îi va respecta ultima dorință a jurnalistului. 

Incinerarea nu este un ritual care să fie bine primit de Biserica Ortodoxă Română, care susține că se opune acestei practici

CITESTE SI : Andrei Gheorghe, a avut un mesaj FOARTE DUR la adresa lui Liviu Dragnea !„E crestin dar practica hotia, ravneste la femeia altuia si minte cu nesat…”

Astfel, părintele Visarion Alexa a precizat că niciun preot nu va participa la eveniment.(Continuarea, mai jos.. )

Loading...

CITESTE SI : Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrei Gheorghe : Nu se afla la el acasă când a murit!

“Acum Biserica Ortodoxă respectă decizia fiecărui om. Biserica Ortodoxă are un mesaj, dar nu impune nimănui acest lucru. Biserica nu poate să refuze dorinţa acestui om, dar nu va participa. ÎnvataturaBisericii Ortodoxe refuză incinerarea. Niciun preot nu poate participa la un ceremonial de incinerare, pentru că e interzis. Nici slujbele de pomenire nu se fac. Probabil că familia va dori să facă slujbă de pomenire după incinerare. Se respectă decizia omului”, a declarat preotul Visarion Alexa pentru Antena Stars.

Citeste si : Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj postat pe Facebook…

CITESTE SI : Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, este ultima persoană care l-a văzut în viață:”Nu acuza vreo stare evidentă de rău…”

Loading...