Andreea Bălan este la terapie intensivă. Ce spun medicii despre starea ei

97

Reprezentantul clinicii private la care a nascut Andreea Balan a facut noi precizari despre starea de sanatate a cantaretei. Medicul a declarat ca se afla la terapie intensiva, fiind constienta si stabila. Acesta a precizat ca stopul cardio-respirator din timpul cezarienei este un incident rar, care nu poate fi prevazut.

„Este in stare stabila, echilibrata din punct de vedere al functiilor vitale, supravegheata de echipa medicala. A putut fi vizitata familie si a discutat cu ei, va fi supravegheata de medici in urmatoarele zile. Este la terapie intensiva. Copilul este bine. Incidentul care s-a petrecut in timpul cezarienei e unul foarte rar, care nu poate fi prevazut prin investigatiile anterioare, undeva in jur de 1 la cateva zeci de mii de cazuri se intampla”, a declarat doctorul.

Medicul a precizat ca la acest moment nu se stie când va fi externata.

George Burcea, soțul Andreei, a făcut lămuriri pe pagina de Facebook. (DETALII mai jos …)

loading...

„In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg.”, a scris George Burcea.

 

Șoferii cu permisul suspendat, își vor putea CUMPĂRA dreptul de a conduce!

 

loading...