Ancheta care a stârnit revolta în Norvegia : Cerșetoarele românce devin prostituate în timpul nopții…

329

Politicienii norvegieni și-au exprimat furia, dar și întristarea după ce o investigație a televiziunii naționale a dezvăluit cum mulți cerșetori români fac parte din organizații criminale implicate inclusiv în prostituție, tâlhărie și trafic de droguri. Bărbații români din aceste organizații de crimă organizată se lauda cu banii câștigați pe rețelele sociale, dar este puțin probabil că revolta să ducă la scoaterea în afara legii a cerșetoriei în Norvegia.

loading...

”Sunt trist pentru că noi vedem cum sunt exploatați oamenii. Sunt interesat să vîd si cum alți oameni exploatează sistemul într-un mod în care nevoiașii sunt suspectați ca fiind membri ai unor grupări criminale”, a declarat Erlend Horn, un politician din Partidul Liberal pentru NRK.no.

Jurnaliștii norvegieni au dezvăluit recent că cerșetoarele românce se schimbă noaptea pentru a se prostitua pe strazile din Bergen. Adeseori, bărbații care apelează la serviciile acestora sunt tâlhăriți, iar banii ajung la bărbații români. Aceștia din urmă au fost filmați alături de cerșetoare pe străzile din oraș și conduc locuințe în care până la 20 de bărbați și femei locuiesc împreună în Bergen.

loading...