Amenințări grave lansate de o română de etnie rromă blocată în vamă: „Voi o să muriți! Voi sunteți câini pentru noi! Handicapaților! Români proști”

682

Amenințări grave lansate de o română de etnie rromă blocată în vamă. Tânăra anunță că virusul încă nu a dat în țigani, însă că românii au fost loviți și îi înștiințează că vor muri. Totodată aceasta spune că se mândrește cu faptul că cerșește în afara țării.
„Noi suntem țigani, încă în țigani nu a dat virusul, dar în români a dat. Nu mor caii când vor câinii. Voi sunteți câini pentru noi, că pentru că ne judecați sunt copii. Voi aveți copii? Știți ce înseamnă asta să spuneți că murim? Să ne împușcă aici? Handicapaților! Români proști”, sunt doar o parte din amenințările lansate de românca de etnie rromă la adresa românilor din țară.

Loading...

Situatia celor 4.500 / 5.000 de romani blocati de catre autoritatile ungare la granitele cu Austria si Slovenia se va rezolva in aceasta seara prin deschiderea unui "Coridor Sanitar" pe teritoriul Ungariei si Sloveniei care va ramane deschis intre 21.00 seara aceasta si maine dimineata ora 05.00

Publicată de Clubul Taximetristilor pe Marţi, 17 martie 2020
Loading...