Amenințare cu bombă pe un stadion în Germania. Spectatorii sunt evacuați

909

După Belgia – Spania, un alt meci amical este anulat astăzi din cauza riscurilor unor atacuri teroriste. Germania – Olanda, partidă care trebuia să se dispute la Hanovra, de la 21:45, a fost suspendată.

Fanii începuseră deja să sosească la stadion când un pachet suspect a fost descoperit în apropierea arenei, pe strada Robert Enke, relateaza digisport.ro.

Imediat, poliţia i-a evacuat pe spectatori, pentru ca apoi „din motive de securitate”, organizatorii să decidă anularea partidei amicale. Din informaţiile Gazzettei dello Sport, în momentul în care la difuzoare s-a anunţat evacuarea arenei, Angela Merkel, cancelarul Germaniei, abia sosise în tribună.

Loading...

Nivelul de alertă în privinţa posibilelor acte teroriste în Germania a crescut, după atentatele de vinerea trecută, de la Paris. Nimeni nu vrea să îşi asume vreun risc, având în vedere zecile de morţi şi sutele de răniţi din capitala Franţei.

Deocamdată nu s-au dat publicităţii detalii suplimentare cu privire la pachetul suspect depistat, însă geniştii sunt prezenţi la faţa locului şi cercetează zona. Accesul a fost, evident, restricţionat, anunţă L’Equipe.

Loading...