Alexandru ,românul care a îngrozit Belgia A RECUNOSCUT TOT. De la 24 de ani ,riscă să stea toată viaţa în închisoare…

868

Românul care a îngrozit Belgia a recunoscut tot. Alexandru are 24 de ani şi riscă să stea toată viaţa în închisoare. Crima pe care a comis-o acum doi ani a fost reconstituită pe plaja Knokke. Tânărul, originar din Suceava, a violat-o de mai multe ori pe Sofie Muylle, apoi a ucis-o.

Patru ore, Daniel Muylle a privit, miercuri, cum Alexandru Caliniuc (24 de ani), a reluat la reconstituire, atacul sălbatic asupra fiicei sale, Sofie, 27 de ani, pe plaja Knokke. Bărbatul a stat faţă în faţă cu criminalul fetei sale fără nicio teamă.

Alexandru a filmat toată grozăvia cu telefonul mobil, în dimineaţa zilei de 22 ianuarie 2017. A atacat-o pe Sofie, care se plimba pe plajă, a violat-o de mai multe ori, apoi a ucis-o.

Alexandru a târât victima sub un gard de lemnA târât-o pe sub un gard şi a abandonat-o. „De două ori am violat-o. Mai mişca, dar nu spunea nimic.„, a fost una dintre declaraţiile românului, la reconstituire.

Alexandru a recunoscut tot la reconstituire

Patru ore a durat reconstituirea atacului lui Alexandru, care a recunoscut, conform avocatului său, că a violat-o pe tânără, dar nu a ucis-o, ea fiind în viaţă când a abandonat-o. Fata petrecuse toată noaptea într-un bar cu iubitul ei şi mersese singură pe plajă în drum spre casă. Acolo a văzut-o tânărul din Suceava, când a atacat-o.

Loading...

La reconstituire el a fost cooperant, iar la final a plecat protejat de poliţişti cu o pătură, plângând în hohote.

Sofie se plimba pe plajă, după o noapte în clubRomânul a fost prins la cinci luni după crimă în ţară şi extrădat în Belgia. El riscă acum o pedeapsă cu închisoare pe viaţă, cu posibilitate de eliberare condiţionată nu mai devreme de 30 de ani.

 

RĂZBOI TOTAL între Traian Băsescu și Victor Ciutacu: „Măi panaramă mică!”

Un reprezentant ONU cere României să recunoască limba maghiară ca limbă ca oficială:”Trebuie să existe principiul proporţionalităţii..”

 

 

Loading...