ALERTĂ TERORISTĂ la Meciul României cu Franţa! BESTIILE JIHADISTE amenința întregul Campionat European !

658

Poliţia germană a emis o alertă teroristă pentru meciul de deschidere dintre România și Franța de la Euro 2016, competiţie care va avea loc pe Stade de France pe data de 10 iunie.

Meciul de deschidere de la Campionatul European de Fotbal 2016 dintre naţionala României și Franța de pe 10 iunie, dar și finala competiției, de pe 10 iulie, care se vor desfășura pe Stade de France, ar putea fi vizate de teroriști islamiști, a anunțat Biroul poliției criminale federale germane, potrivit ziarului Bild, citat de Agerpres.

Potrivit unui raport emis de Bundeskriminalamt (BKA), amenințarea ar fi valabilă pentru întreg campionatul.

‘Ținte simbolice și ușoare care se bucură de multă atenție din partea media și care, în consecință, s-ar putea solda cu un număr mare de victime sunt cele mai expuse în special din cauza trecutului colonial francez în Africa de Nord, implicării sale militare în Mali și susținerii luptei împotriva așa-numitului Stat Islamic în Irak și Siria, Franța este mereu în vizorul atacatorilor islamiști’, se menționează în raport, citează Agerpres.

loading...

 

Măsurile de securitate au fost intensificate din luna noiembrie a anului trecut, când a avut loc atentatul care s-a soldat cu 130 de victime şi peste 350 de răniţi. UEFA intenționează să recruteze cel puțin 10.000 de agenți de securitate privați pentru desfășurarea turneului Campionatului European și la fiecare dintre cele zece stadioane se vor afla la fiecare meci în jur de 900 de agenți de securitate, notează DPA.

Vineri, 13 noiembrie 2015, în timpul amicalului dintre Franţa şi Germania, în apropierea Stade de France au avut loc atentatele care au vizat mai multe locuri simbolice pentru parizieni.

Echipa Germaniei a petrecut noaptea în vestiare, iar jucătorii francezi au părăsit stadionul la câteva ore după final.

loading...