ALERTĂ! România, RECLAMATĂ la CEDO! Riscăm AMENZI USTURĂTOARE…

292
Comisia Europeană a reclamat țara noastră șa Curtea Europeană de Justiție, pe motiv că are valori prea mari ale poluării.

Comisia Europeană a deschis, joi, o procedură de infringement împotriva țării noastre, pe motiv că nu a reușit să ia măsuri pentru a se încadra în limita de calitate a aerului.

Nu doar România este în aceeași situație. Se pare că și Franța, Germania, Ungaria, Italia și Marea Britanie vor fi nevoite să explice în fața Curții de Justiție a UE de ce nu au reușit să implementeze măsurile necesare cu privire la îmbunătățirea calității aerului și combaterea poluării.

România este acuzată de Comisia Europeană că nu a luat măsuri cu privire la diminuarea nivelului de poluare cu particule fine de praf, mai ales în București, Iași și Brașov.

România riscă astfel amenzi consistente, în funcție de decizia Curţii de Justiţie a UE.

Dupa ce a facut circ la Cotroceni, Gabriela Firea a fost pusa la punct: „La receptia Administratiei Prezidentiale nu te porti ca la carciuma din Voluntari”

Loading...

Românii din străinătate îi răspund prim-ministrului României, Viorica Dăncilă: „Nu mai faceți promisiuni deșarte, românii din Diaspora știu tot ce se întâmplă în țară!”

Loading...