Bătaie de joc ! Aleile unui parc din Târgu-Jiu, reamenajat cu bani europeni, au fost distruse

376

Bătaie de joc la Târgu-Jiu, acolo unde mai multe camioane au distrus complet aleile făcute cu bani europeni în Insuliţa Jiului.

Din cauza tonajului, aleile s-au surpat, iar imaginea rămasă în urmă este una dezolantă.

Amenajat cu bani europeni, parcul din Insuliţa Jiului a fost efectiv distrus, în această dimineaţă, după ce mai multe camioane au intrat pe alei pentru a transporta sculpturi realizate la tabăra de sculptură şi care au fost montate în parc.

Potrivit celui care a postat pe Facebook imaginea, operaţiunea s-a desfăşurat după o decizie luată de Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.

„Aleile făcute cu bani europeni au fost distruse în urma deciziei viceprimarului Adrian Tudor și a conducerii societății EDILITARA de a intra cu mașini de mare tonaj, cu care au fost transportate sculpturile realizate la tabara de sculptură de anul trecut. Acțiunea s-a făcut fără știrea primarului Romanescu. Iată ce mi-a răspuns exact Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei:
In urma discutiilor dintre viceprimarul Adrian Tudor si Edilitara s-a stabilit amplasarea operelor realizate anul trecut la Tabara de Sculptura. Domnul primar a aflat in sedinta operativa din aceasta dimineata despre eveniment si a dat dispozitie ca pana deseara sa fie reparata aleea”, se arată în postarea lui Narcis Daju.(FOTO, mai jos …)

loading...

Niste dobitoci s-au gandit ca e bine sa mearga cu masini de mare tonaj pe aleile de pe Insulita Jiului, amenajate cu…

Publicată de Narcis Daju pe Miercuri, 17 Octombrie 2018

 

Palmă dată lui Tudorel Toader ! Hotărâre cu dedicaţie pentru Kovesi: Fosta şefă DNA rămână lângă Lazăr…

loading...