Adevărul despre Klaus Iohannis! Cum s-a descurcat de fapt președintele României la școală…

330

Klaus Iohannis a ajuns președinte al României fără ca mulți să anticipeze ca acesta ar putea deține vreodată această funcție. Discret, dar totodată impunător, actualul președinte a reușit să găsească susținerea necesară pentru a câștiga alegerile, iar acum se pregătește pentru un al doilea mandat. Momentan nu are adversar.

Cum a învăţat, însă la şcoală Preşedintele României? Acesta a fost un elev de nota 10 în liceu şi acelaşi lucru s-a întâmplat şi în facultate.

”Domnul Iohannis a fost întotdeauna, în cei 4 ani, printre cei mai buni din clasă, pe vremea aceea se dădea aşa numitul examen de treaptă, pentru a trece din clasa a X-a în clasa a XI-a “, spune Hermann Gerold, directorul şcolii unde a învăţat Klaus Iohannis, potrivit Adevărul. Iar şeful statului a luat cea mai mare notă la acel examen.(Continuarea, mai jos ..)

loading...

Caius Bulea şi Vasile Pop au fost colegi de grupă cu Iohannis şi povestesc că neamţul era un student de nota 10, respectuos, cu simţul umorului şi încă de atunci era luat drept exemplu de ceilalţi. Cei doi au fost colegi de grupă cu primarul Sibiului, între anii 1979-1983, la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. „Klaus Iohannis a parcurs-o fără efort, cu note foarte mari, fără niciun fel de probleme“, povesteşte Caius Bulea (55 de ani), în prezent director general al unei companii din  Bistriţa, conform Adevărul.

loading...