Acuzații grave la adresa unei vedete de la Antena 3 ! Un jurnalist și-a dat demisia …

798

E din nou scandal imens la Antena 3! Un jurnalist și-a dat demisia și a aruncat cu acuzații grave la adresa uneia dintre vedetele postului, Carmen Avram. Reporterul Mircea Barbu și-a reziliat contractul cu televiziunea pentru că, spune el, șefa sa, Carmen Avram, dar fără să o numească, i-a modificat un reportaj prezentat la emisiunea ”În premieră”.

El acuză că evenimentele din material au fost ”exploatate de către postul TV în goana după senzațional și audiență, nerespectând niciun fel de normă deontologică”.

loading...

”Aseară, emisiunea In premiera cu Carmen Avram a difuzat un material intitulat „Europa la răscruce” , în care, de mai multe ori, implicit și explicit, s-a sugerat o posibilă legătură între atacurile teroriste recente, valul de refugiați și Brexit. Aș dori să fie foarte clar că, deși mi-a fost creditat acest material ca fiind realizat de mine, modul în care au fost prezentate faptele nu reprezintă în niciun fel opinia mea, personală sau profesională, cu privire la situația curentă. Mai mult, nu consider că există o legătură între aceste evenimente, ele fiind exploatate de către postul TV în goana după senzațional și audiență, nerespectând niciun fel de normă deontologică. Săptămâna trecută mi-am prezentat demisia și am încheiat orice colaborare cu această emisiune și postul TV unde ea este difuzată.”, e mesajul jurnalistului.

loading...