ACUZAȚII GRAVE ! Jandarmii ar fi fost trimiși în Piața Victoriei cu arme de război:”Inca o dovada ca la conducerea MAI sunt niste cretini: au trimis jandarmi inarmati cu Uzi!”

1210

Acuzații grave la adresa Ministerului de Interne și al Jandarmeriei Române. Șeful Institutului de Politici Publice, Adrian Moraru, publică pe pagina sa de Facebook o fotografie cu jandarmi din dispozitivul trimis în Piața Victoriei la mitingul neautorizat împotriva Guvernului PSD-ALDE care purtau la vedere pistoale-mitralieră de tip UZI.

Inca o dovada ca la conducerea MAI sunt niste cretini: au trimis jandarmi inarmati cu Uzi!”, susține Adrian Moraru și atasează o fotografie.content-image

Pistolul-mitralieră Uzi (în ebraică: עוזי ) a fost proiectat de maiorul Uziel Gal la sfârșitul anilor 1940, primele prototipuri fiind prezentate în 1950. Acest pistol-mitralieră a fost introdus mai întâi în dotarea forțelor speciale israeliene, apoi peste doi ani a fost introdus și în dotarea forțelor armate ale Israelului (IDF).

Datorită volumului mic și puterii de foc a fost adoptat de ofițeri, artilerie, tanchiști.

Sursa: stiripesurse.ro

Răspunsul Jandarmeriei București, după ce echipajele de la protestul din Piața Victoriei, au fost înarmate cu pistoale-mitralieră UZI

loading...

Mălin Bot a fost reținut de Jandarmerie și dus la o secție de poliție :”Am fost bruscat, am fost lovit!”- VIDEO

Klaus Iohannis ,amenințări la adresa premierului Viorica Dăncilă:”Ar face bine să facă ce i se spune…”

 

loading...