Acuzații foarte grave la adresa lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov: “ Vor să dea un tun de 22 de miliarde de euro…”

529

Președintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Florin Cîțu, lansează acuzații foarte grave la adresa lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. Cîțu susține că cei doi pregătesc un tun financiar de aproape 22 de miliarde de euro.

”Dragnea si Valcov vor sa stearga datorii ale companiilor de stat de 100 miliarde lei, 21.44 miliarde euro !!! Asta tun financiar.

Datoriile sunt catre fondul de pensii, in special. DAR, si aici este ticalosia acestei manevre, angajatii acestor companii care nu au contribuit niciun leu la fondul de pensii primesc astazi pensii. Un fel de pensii speciale pentru toti angajatii la stat.

Restul romanilor primesc pensii in functie de cat au contribuit. Iar majoritatea mai sunt si investigati de cateva ori ca nu cumva sa “insele” statul.

Aceste datorii nu se sterg pentru ca acesti angajati care nu au contribuit primesc pensii in continuare. Noi vom continua sa le platim.

Eu cand va zic ca sunt borfasi….Astia, si sunt elegant, nu au nevoie de bani la buget pentru “stat”. Ei au nevoie pentru a acoperi tot felul de ticalosii..”, arată Florin Cîțu, pe pagina personală de Facebook.

Loading...

 

ANAF-ul doarme ? Averea impresionantă a lui DARIUS VÂLCOV :10 milioane de euro și case în Franța, Belgia, Elveția, Monte Carlo și Italia

 

Loading...