Acest bătrân ,are 99 de ani si este CEL MAI BĂTRÂN ANGAJAT din România.MERITA TOT RESPECTUL…

2171

Consiliul județean Hunedoara a decis să-i acorde o distincție și un premiu de onoare celui mai în vârstă salariat cu carte de muncă din județul Hunedoara, potrivit ziarulExclusiv.ro.

Moș Ștefan, pe numele său întreg Ștefan Gros, are 99 de ani și este angajat al societății Comexim R Lupeni, firmă aparținând omului de afaceri Emil Părău.

Loading...

Moș Ștefan a lucrat o viață înreagă la stână, dar nu a avut carte de muncă niciodată. Visul său a fost să fie și el înscris oficial în câmpul muncii. Așa se face că, în urmă cu 9 ani, când l-a întâlnit pe Emil Părău, care i-a propus să vnă să-i păstorească turmele sale din Straja, Moș Ștefan a avut o singură dorință: să i se facă carte de muncă.

În preajma Zilei Naționale, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a decis să-l recompenseze pe Ștefan Grosu, ciobanul care păzește turmele din Straja. Cu un an mai bătrân decât Unirea, Ștefan Grosu, la cei 99 de ani ai săi, nu a renunțat nicio clipă la meseria sa fiind la venerabila sa vârstă un muncitor cu carte de muncă.

Ștefan Grosu a fost recompensat nu doar cu o diplomă, ci a primit și un premiu în valoare de 1.000 de lei.

Loading...