Aceasta pisica a intrat de 5 ori ÎNTR-O CASĂ CARE ARDEA! Ce a adus în gură DE FIECARE DATĂ. FOTO

2090
Există lucruri pe această lume care pur și simplu nu au limite, printre acestea este și iubirea necondiționată a unei mame pentru copilul ei. Așa a început și povestea pisicii pe nume Scarlett care trăia pe străzi, ea este dovada că iubirea necondiționată nu aparține doar oamenilor.

 

Această pisică și-a făcut viața și mai grea aducând pe lume cinci pisoi cărora le-a găsit adăpost într-un garaj abandonat. Nenorocirea a făcut ca într-o zi un incendiu masiv să izbucnească în clădire, iar flăcările amenințau să îi omoare pisoii.

În acel moment, Scarlett a reacționat așa cum ar fi făcut orice mamă. Când au ajuns pompierii puteau auzi plânsetele micuților, dar nu le-a venit să creadă ce vedeau. Au găsit toți cei cinci pisoiași și pe mama lor grav rănită agonizând, dar în afara pericolului flăcărilor. De cinci ori pisica trecuse prin flăcări pentru a-și scoate copiii din incendiu. Un pompier i-a luat pe toți și i-a dus de urgență la un veterinar. Unul dintre pisoi a murit dar ceilalți au supraviețuit.

Adăpostul de animale unde au fost cazate temporar animalele a primit peste 7.000 de scrisori, toți oamenii voiau același lucru: să asigure o casă pentru curajoasa mama și pentru copiii ei. După trei luni de vindecare, toți au primit casa mult-visată, deși Scarlett are nevoie de îngrijiri medicale constante datorită rănilor provocate de flăcări.

loading...

pisica-2

pisica-3

pisica-4

 

loading...