A vazut ca i-a aparut o dunga rosie pe burta si a mers la medic. „A umblat IN TINE 3 zile, se indrepta spre INIMA”. Ce a descoperit medicul…

1214
Un tanar de 21 de ani din Australia spune ca dupa ce si-a petrecut concediul in Bali a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta.
Intr-o zi, el a observat o linie rosie, dureroasa, care ii aparuse deasupra buricului.

dylan_thomas

Dylan Thomas s-a dus la doctor, care i-a spus initial ca era doar o muscatura de insecta. In timp insa, linia s-a extins tot mai mult si medicii si-au dat seama ca de fapt era un paianjen care intrase in corpul lui si supravietuise acolo timp de 3 zile. Din fericire, era foarte mic, cat o gamalie de chibrit, iar doctorii au reusit sa-l scoata, declara Dylan.
Pentru el, experienta a fost foarte traumatizanta si dureroasa, iar acum prietenii rad de el, poreclindu-l Spiderman.

Tanarul crede ca paianjenul ar fi intrat in corp prin cicatricea ramasa in urma unei operatii.

loading...
Desi povestea lui Dylan apare pe multe site-uri, mai multi experti arahnologi spun ca o asemenea intamplare este imposibila, scrie descopera.ro.

Christopher Buddle, de la Universitatea McGill, spune ca povestirea tanarului contrazice tot ce se stie despre comportamentul paianjenilor. Mai ales ca el nu a prezentat exemplarul respectiv, este posibil ca totul sa fie doar o inventie, crede McGill.

La randul sau, Charles Griswold, arahnolog la Academia de Stiinte din California, spune ca este posibil sa fi fost o vorba de altceva, de un tip de artropod, care sa fi intrat pe sub pielea barbatului, dar din moment ce nu exista exemplarul, nu se poate pronunta pe acest caz.
loading...