A trait un adevarat cosmar din cauza unui lucru pe care toate femeile il folosesc.

1656

Era o tanara normala, dar a intrat in COMA din cauza unui obiect pe care toate femeile il folosesc!

Joanna Cartwright, acum in varsta de 27 de ani, a stat in coma 8 zile dupa ce a suferit un sindrom de soc toxic provocat de un tampon. Reactia s-a declansat treptat astfel ca, initial, ea a crezut ca are o usoara raceala.

Dupa 3 zile insa incepuse sa aiba probleme de respiratie si isi pierdea foarte des cunostinta. Speriat de cele intamplate, iubitul ei a transportat-o la spital, unde medicii i-au spus ca starea ei este foarte grava si ca nu mai are de trait decat cateva ore.

Joanna a intrat in coma, iar organele din corpul ei cedau rand pe rand din cauza socului toxic. Din fericire s-a trezit dupa 8 zile, insa cunoscutii ei au realizat ca isi pierduse aproape complet memoria.

Loading...

„Cand m-am trezit din coma nu stiam ce se intampla, nu imi aminteam absolut nimic! Cineva mi-a adus poze cu copiii mei, dar nu ii recunosteam. Am intrat in coma chiar in ziua in care am implinit 25 de ani, de aceea, cand m-am trezit, aveam camera plina de flori si de felicitari. O asistenta imi citea fiecare urare in parte, dar nu puteam sa mi-i amintesc pe cei care le-au scris”, marturiseste Joanna.

In cele din urma memoria i-a revenit, dar inca mai are cateva perioade pe care nu si le aminteste.

media_143867998124583500

Loading...