A scapat un bilet castigator la LOTO ,dar ce a urmat este o lectie de viata…

569

Sa ai un bilet la loto si acesta sa fie castigator este cu siguranta visul oricui, dar cum reactioneaza cu adevarat oamenii atunci cand stiu ca cineva a castigat, dar si-a pierdut biletul in fata lor.

JoshPalerLin, celebru pentru filmuletele sale de pe Youtube, a pus in practica de aceasta data un experiment cu un bilet castigator la loto. Tanarul s-a prefacut ca nu are o moneda ca sa vada daca a castigat sau nu asa ca le-a cerut ajutorul oamenilor pe care i-a intalnit pe strada.

Onestitatea si sinceritatea sunt doua lucruri de care oamenii ar trebui sa fie constienti mereu, dar din pacate nu este asa. Dupa ce au vazut ca a castigat o suma importanta la loterie, tanarul s-a prefacut ca scapa biletul din mana, cei mai multi l-au luat pur si simplu si l-au bagat in buzunar.

loading...

Ceea ce nu stiau ei este faptul ca Josh a filmat totul tocmai pentru a vedea cum reactioneaza oamenii in astfel de situatii. Dupa ce doi dintre oamenii pe care i-a oprit pentru a le cere ajutorul l-au mintit pur si simplu ca nu se afla la ei biletul si ca nu au vazut cand i-a cazut, o femeie fara adapost a fost extrem de cinstita si, in loc sa pastreze banii pentru ea, a alergat si i-a inapoiat biletul „pierdut”.

loading...